Тютюн (Аромат) за наргиле - Пъпеш

New

Тютюн за наргиле - Пъпеш

Опаковка: Пластмасова кутийка

Съдържание: 50 гр.

More details

This product is no longer in stock

2,99 лв

Add to wishlist

More info

 

Тютюн (Аромат) за наргиле - Пъпеш

Висококачествен Аромат за Наргиле в кутия от 50 гр. Ароматът е пакетиран в херметически затворена полиетиленова торбичка, която е поставена в плътно затваряща се пластмасова кутийка с винт. Този метод на пакетиране осигурява запазване на аромата дълго време и гарантира отличните му свойства за по-голям период. Кутийките са удобни за съхраняване на вече отвореният аромат, така ще можете да се наслаждавате на любимият ви аромат , без риск да загуби от своите качества. Висококачествените съставки вложени при производството на този тютюн (аромат) за наргиле осигуряват гъст и ароматен дим, който ще ви достави винаги страхотно усещане и релакс. Аромат за Наргиле в кутия от 50 гр. е подходящ както за лична употреба, така и за пушене в компания. 

Разнообразни Aромати за наргиле, плодови, сладки , тръпчиви, екзотични , леки или тежки.

Описание: 1 брой Висококачествен Аромат за Наргиле в кутия от 50 гр.
Опаковка: Пластмасова кутийка
Съдържание: 50 гр. Аромат за Наргиле

 

Тегло: 0.075 кг
Забележка: Този продукт притежава сертификат за липса на тютюн и тютюневи производни в състава. При нужда ще получите такъв сертификат.

Информирайте се за богатия ни асортимент от Висококачествени тютюни (аромати) за наргиле в категорията Тютюни за Наргиле и изберете Вашия на отлична цена само в при нас ! При нас ще намерите най-богато разнообразие от аромати за наргиле - плодови, сладки , тръпчиви, екзотични , леки или тежки, които осигуряват гъст и ароматен дим, който ще ви достави винаги страхотно усещане и релакс.

www.НАРГИЛЕ.com е мястото, където ще намерите всичко необходимо за пушене на наргиле. Ако Ви трябва оригинален подарък, който е подходящ за всякакви събития, то в нашия интернет хипермаркет за Наргилета www.НАРГИЛЕ.com сте попаднали на точното място. www.НАРГИЛЕ.com Ви предлага най-богатия асортимент от Наргилета - Малко наргиле, Голямо наргиле, Наргилета, Наргиле с куфар, Наргиле в Куфарче, Наргиле Винт, Наргиле Мини , Наргиле малко, Наргиле голямо, Наргиле два маркуча, Наргиле кристал, Ръчно Рисувано Наргиле, както и много Аксесоари, продукти и Консумативи за Наргилета. Разгледайте предлаганите от нас Наргилета и изберете Вашето ново Наргиле на отлична цена само в www.НАРГИЛЕ.com !

При нас можете да закупите и всички необходими акесоари и консумативи за наргиле - Аромат (тютюн) за наргиле, Чинийки, Щипки и Капаци за Наргиле, Въглен за Наргиле, Котлони, Запалки и Кошници за Въглен за Наргиле, Маркучи за Наргиле ,Мощуци за Наргиле, Сръкленици (Буркан, Кана) за Наргиле , Тютюн за Наргиле, Фолио за Наргиле , Чашки (Глава) за Наргиле .

www.НАРГИЛЕ.com Предлага и най-атрактивните цени за пазаруване по цени на едро за Търговци, Заведения за Наргиле, Наргиле Барове при закупуване на количества Наргилета, Консумативи за Наргиле, Аромати за Наргиле, които притежават сертификат за липса на катран и тютюн в състава си, Всякакви Аксесоари за Наргиле.

Екипът на магазин www.НАРГИЛЕ.com Ви пожелава приятно пазаруване !

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Тютюн (Аромат) за наргиле - Пъпеш

Тютюн (Аромат) за наргиле - Пъпеш

Тютюн за наргиле - Пъпеш

Опаковка: Пластмасова кутийка

Съдържание: 50 гр.

Write a review