Тютюн (Аромат) за наргиле - Череша

New

Тютюн за наргиле - ЧЕРЕША - 250 гр.

Опаковка: метална кутия с пластмасов капак

Съдържание : 0,250 гр. 

Тегло: 0.340 кг

More details

This product is no longer in stock

14,90 лв

Add to wishlist

More info

Тютюн (Аромат) за наргиле - Череша

Висококачествен Аромат за Наргиле в Метална кутия от 250 гр. Аромат за наргиле с превъзходен вкус и качество, пакетиран в плътно затворена метална кутия с лесен за отваряне капак (easy open) . Металната кутия разполага и с пластмасовата капачка, която позволява многократното използване на любимият ви аромат, без риск да загуби от своите качества. Този метод на пакетиране осигурява запазване на аромата дълго време и гарантира отличните му свойства за по-голям период. Металните кутии са с удобни размери, подходящи за съхраняване на вече отвореният аромат. Висококачествените съставки вложени при производството на този тютюн (аромат) за наргиле осигуряват гъст и ароматен дим, който ще ви достави винаги страхотно усещане и релакс. Аромат за Наргиле в Метална Кутия от 250 гр. е подходящ както за Заведения, Наргиле Барове, така и за лична употреба и за пушене в компания. 

Описание:

1 брой Висококачествен Аромат за Наргиле в метална кутия от 250 гр.

Опаковка: Метална кутия с лесен за отваряне капак (easy open) и пластмасова капачка.

Съдържание: 250 гр. Аромат за Наргиле

Тегло: 0.340 кг

Забележка: Този продукт притежава сертификат за липса на тютюн и тютюневи производни в състава. При нужда ще получите такъв сертификат.


Информирайте се за богатия ни асортимент от Висококачествени тютюни (аромати) за наргиле в категорията Тютюни за Наргиле и изберете Вашия на отлична цена само в www.НАРГИЛЕ.com ! При нас ще намерите най-богато разнообразие от аромати за наргиле - плодови, сладки , тръпчиви, екзотични , леки или тежки, които осигуряват гъст и ароматен дим, който ще ви достави винаги страхотно усещане и релакс.

www.НАРГИЛЕ.com е мястото, където ще намерите всичко необходимо за пушене на наргиле. Ако Ви трябва оригинален подарък, който е подходящ за всякакви събития, то в нашия интернет хипермаркет за Наргилета www.НАРГИЛЕ.com сте попаднали на точното място. www.НАРГИЛЕ.com Ви предлага най-богатия асортимент от Наргилета - Малко наргиле, Голямо наргиле, Наргилета, Наргиле с куфар, Наргиле в Куфарче, Наргиле Винт, Наргиле Мини , Наргиле малко, Наргиле голямо, Наргиле два маркуча, Наргиле кристал, Ръчно Рисувано Наргиле, както и много Аксесоари, продукти и Консумативи за Наргилета. Разгледайте предлаганите от нас Наргилета и изберете Вашето ново Наргиле на отлична цена само в www.НАРГИЛЕ.com !


При нас можете да закупите и всички необходими акесоари и консумативи за наргиле - Аромат (тютюн) за наргиле, Чинийки, Щипки и Капаци за Наргиле, Въглен за Наргиле, Котлони, Запалки и Кошници за Въглен за Наргиле, Маркучи за Наргиле ,Мощуци за Наргиле, Сръкленици (Буркан, Кана) за Наргиле , Тютюн за Наргиле, Фолио за Наргиле , Чашки (Глава) за Наргиле .


www.НАРГИЛЕ.com Предлага и най-атрактивните цени за пазаруване по цени на едро за Търговци, Заведения за Наргиле, Наргиле Барове при закупуване на количества Наргилета, Консумативи за Наргиле, Аромати за Наргиле, които притежават сертификат за липса на катран и тютюн в състава си, Всякакви Аксесоари за Наргиле.

Екипът на магазин www.НАРГИЛЕ.com Ви пожелава приятно пазаруване !

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Тютюн (Аромат) за наргиле - Череша

Тютюн (Аромат) за наргиле - Череша

Тютюн за наргиле - ЧЕРЕША - 250 гр.

Опаковка: метална кутия с пластмасов капак

Съдържание : 0,250 гр. 

Тегло: 0.340 кг

Write a review