Малко Наргиле - Лукс

New

Компактно Малко Наргиле, леко, удобно и лесно за пренасяне, прибиране, почистване и съхранение. В комплект с аксесоари за наргиле.

More details

988 Items

24,99 лв

Add to wishlist

More info

Малко Наргиле - Лукс

Компактно Луксозно Малко Наргиле, леко, удобно и лесно за пренасяне, прибиране, почистване и съхранение. В комплект с аксесоари за наргиле. Всичко необходимо за пушене на наргиле. Изработено от висококачествени материали - Стъкло, Месинг, Дъво.


Комплект :

Височина: 30 см.  / с чашката /

Долна част: стъкло

Горна част: месинг

Вид на съединението: тапа

Маркуч: кожен

Чаша и щипка : прилежащи към комплекта.

Тегло: 0.600 кг

Цвят : Черен

 

 

www.НАРГИЛЕ.com е мястото, където ще намерите всичко необходимо за пушене на наргиле. Ако Ви трябва оригинален подарък, който е подходящ за всякакви събития, то в нашия интернет хипермаркет за Наргилета www.НАРГИЛЕ.com сте попаднали на точното място. www.НАРГИЛЕ.com Ви предлага най-богатия асортимент от Наргилета - Малко наргиле, Голямо наргиле, Наргилета, Наргиле с куфар, Наргиле в Куфарче, Наргиле Винт, Наргиле Мини , Наргиле малко, Наргиле голямо, Наргиле два маркуча, Наргиле кристал, Ръчно Рисувано Наргиле, както и много Аксесоари, продукти и Консумативи за Наргилета. Разгледайте предлаганите от нас Наргилета и изберете Вашето ново Наргиле на отлична цена само в www.НАРГИЛЕ.com !

При нас можете да закупите и всички необходими акесоари и консумативи за наргиле - Аромат (тютюн) за наргиле, Чинийки, Щипки и Капаци за Наргиле, Въглен за Наргиле, Котлони, Запалки и Кошници за Въглен за Наргиле, Маркучи за Наргиле ,Мощуци за Наргиле, Сръкленици (Буркан, Кана) за Наргиле , Тютюн за Наргиле, Фолио за Наргиле , Чашки (Глава) за Наргиле .

www.НАРГИЛЕ.com Предлага и най-атрактивните цени за пазаруване по цени на едро за Търговци, Заведения за Наргиле, Наргиле Барове при закупуване на количества Наргилета, Консумативи за Наргиле, Аромати за Наргиле, които притежават сертификат за липса на катран и тютюн в състава си, Всякакви Аксесоари за Наргиле.

Екипът на магазин www.НАРГИЛЕ.com Ви пожелава приятно пазаруване !

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Малко Наргиле - Лукс

Малко Наргиле - Лукс

Компактно Малко Наргиле, леко, удобно и лесно за пренасяне, прибиране, почистване и съхранение. В комплект с аксесоари за наргиле.

Write a review