Ароматизиран въглен за Наргиле Golder River - Ягода

New

Ароматизиран въглен за Наргиле Golder River - Ягода

More details

9997 Items

1,80 лв

Add to wishlist

More info

Ароматизиран въглен за Наргиле

Висококачествен Ароматизиран въглен за Наргиле Golder River - Ягода - за запалка.

10 въглена в опаковка.

- за запалка.

- Дългогорящ въглен

- въглен тип таблетка

- Цената е за 1 опаковка

www.НАРГИЛЕ.com е мястото, където ще намерите всичко необходимо за пушене на наргиле. Ако Ви трябва оригинален подарък, който е подходящ за всякакви събития, то в нашия интернет хипермаркет за Наргилета www.НАРГИЛЕ.com сте попаднали на точното място. www.НАРГИЛЕ.com Ви предлага най-богатия асортимент от Наргилета - Малко наргиле, Голямо наргиле, Наргилета, Наргиле с куфар, Наргиле в Куфарче, Наргиле Винт, Наргиле Мини , Наргиле малко, Наргиле голямо, Наргиле два маркуча, Наргиле кристал, Ръчно Рисувано Наргиле, както и много Аксесоари, продукти и Консумативи за Наргилета. Разгледайте предлаганите от нас Наргилета и изберете Вашето ново Наргиле на отлична цена само в www.НАРГИЛЕ.com !


При нас можете да закупите и всички необходими акесоари и консумативи за наргиле - Аромат (тютюн) за наргиле, Чинийки, Щипки и Капаци за Наргиле, Въглен за Наргиле, Котлони, Запалки и Кошници за Въглен за Наргиле, Маркучи за Наргиле ,Мощуци за Наргиле, Сръкленици (Буркан, Кана) за Наргиле , Тютюн за Наргиле, Фолио за Наргиле , Чашки (Глава) за Наргиле .

Информирайте се и за богатия ни асортимент от Висококачествени тютюни (аромати) за наргиле в категорията Тютюни за Наргиле и изберете Вашия на отлична цена само в www.НАРГИЛЕ.com ! При нас ще намерите най-богато разнообразие от аромати за наргиле - плодови, сладки , тръпчиви, екзотични , леки или тежки, които осигуряват гъст и ароматен дим, който ще ви достави винаги страхотно усещане и релакс.


www.НАРГИЛЕ.com Предлага и най-атрактивните цени за пазаруване по цени на едро за Търговци, Заведения за Наргиле, Наргиле Барове при закупуване на количества Наргилета, Консумативи за Наргиле, Аромати за Наргиле, които притежават сертификат за липса на катран и тютюн в състава си, Всякакви Аксесоари за Наргиле.

Екипът на магазин www.НАРГИЛЕ.com Ви пожелава приятно пазаруване !

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Ароматизиран въглен за Наргиле Golder River - Ягода

Ароматизиран въглен за Наргиле Golder River - Ягода

Ароматизиран въглен за Наргиле Golder River - Ягода

Write a review