Луксозно Наргиле (съединенеие Винт)

New

Изискано Луксозно Наргиле с атрактивен дизайн, изработено от висококачествени материали...

More details

957 Items

112,99 лв

-7,00 лв

119,99 лв

Add to wishlist

More info

Луксозно Наргиле (съединенеие Винт)

Изискано Луксозно Наргиле с атрактивен дизайн, изработено от висококачествени материали - цветно стъкло, метал, кристал, месинг. Подходящо за всекидневна употреба и за пушене в компания. Декорирано с изящни цветове и украсено с елегантни орнаменти. Може да се ползва, както за лична употреба, така и за пушене в компания. Луксозен аксесоар за декорация на всеки един модерен дом. В комплект с аксесоари за наргиле. Всичко необходимо за пушене на наргиле. Изящен подарък за ценители.

 

Комплект :

Височина: 50 см.  / с чашката /

Долна част: Закалено Стъкло 

Горна част: неръждаема стомана

Вид на съединението: Винт

Маркуч: Кожен

Чаша и щипка : прилежащи към комплекта.

 

www.НАРГИЛЕ.com е мястото, където ще намерите всичко необходимо за пушене на наргиле. Ако Ви трябва оригинален подарък, който е подходящ за всякакви събития, то в нашия интернет хипермаркет за Наргилета www.НАРГИЛЕ.com сте попаднали на точното място. www.НАРГИЛЕ.com Ви предлага най-богатия асортимент от Наргилета - Малко наргиле, Голямо наргиле, Наргилета, Наргиле с куфар, Наргиле в Куфарче, Наргиле Винт, Наргиле Мини , Наргиле малко, Наргиле голямо, Наргиле два маркуча, Наргиле кристал, Ръчно Рисувано Наргиле, както и много Аксесоари, продукти и Консумативи за Наргилета. Разгледайте предлаганите от нас Наргилета и изберете Вашето ново Наргиле на отлична цена само в www.НАРГИЛЕ.com !

При нас можете да закупите и всички необходими акесоари и консумативи за наргиле - Аромат (тютюн) за наргиле, Чинийки, Щипки и Капаци за Наргиле, Въглен за Наргиле, Котлони, Запалки и Кошници за Въглен за Наргиле, Маркучи за Наргиле ,Мощуци за Наргиле, Сръкленици (Буркан, Кана) за Наргиле , Тютюн за Наргиле, Фолио за Наргиле , Чашки (Глава) за Наргиле .

www.НАРГИЛЕ.com Предлага и най-атрактивните цени за пазаруване по цени на едро за Търговци, Заведения за Наргиле, Наргиле Барове при закупуване на количества Наргилета, Консумативи за Наргиле, Аромати за Наргиле, които притежават сертификат за липса на катран и тютюн в състава си, Всякакви Аксесоари за Наргиле.

 

Екипът на магазин www.НАРГИЛЕ.com Ви пожелава приятно пазаруване !

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Луксозно Наргиле (съединенеие Винт)

Луксозно Наргиле (съединенеие Винт)

Изискано Луксозно Наргиле с атрактивен дизайн, изработено от висококачествени материали...

Write a review